Daar is hij dan: de allerlaatste blog van 2016. Afgelopen jaar is echt omgevlogen! Ik heb het jaar gevuld met top 5’en en ben blij dat ik het zo goed als geheel vol heb gehouden. Ik hoop dat 2017 voor jullie veel voorspoed mag bevatten waarin je het voor elkaar krijgt om dingen te doen die je dit jaar niet gelukt zijn. Het jaar eindigen we natuurlijk met een feestje. Maar wie uit te nodigen? Gelukkig is dit het thema van de top 5 van deze week. Welke boekpersonages zou jij uitnodigen op een Nieuwjaarsfeest?

1: Gandalf

De nummer 1 van elke party is natuurlijk Gandalf the Grey. Met zijn kleurrijke vuurwerk zorgt hij ervoor dat elk Nieuwjaarsfeestje zal slagen. Nu hij de gast is op mijn party weet ik zeker dat iedereen geboeid blijft door al het moois dat hij kan brengen.

2: Rhysand

Wat is een party zonder een mooie bookboy om mee te flirten. I know right; dat is geen party. Daarom moet natuurlijk Rhysand aanwezig te zijn om dubbelzinnige opmerkingen met mij te delen en om met me naar de sterren te staren.

3: De Wemel-tweeling

Als je een feest hebt, moet je ook een stel mensen hebben die het feestje spannend, grappig en leuk houden. Wie beter dan de Wemel-tweeling? Fred en George zullen ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zeker in een lachbui zal vervallen.

4: Aelin

Al die jongens daargelaten. Op elke avond zal je een moment hebben dat je naar je beste vriendin keert en zegt: ‘Kunnen we alles even vergeten.’ Daarvoor heb ik Aelin nodig. Om de hele avond mee te dansen en te doen alsof het feest het enige is dat er is in de hele wereld aan de hand is.

5: Magnus Bane

Last but not least. Op elke party hoort een fabulous aandachtstrekker thuis en ik vind het totaal niet erg dat Magnus die rol krijgt. Hij zal de meest fantastische outfit ever aanhebben en ik zal ervan genieten dat iemand zo geweldig uit kan zien.

Wie zie jij graag terug op jouw Nieuwjaarsfeestje? Vertel het me in een reactie! Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst voor al mijn lezers 😀 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *