Met vlagen ben ik actief op Instagram waar ik een zogenaamde Bookstagram bijhoud. Dat wil zeggen dat ik op mijn profiel voornamelijk foto’s van boeken plaats. Instagram is al lang niet meer zomaar foto’s plaatsen. Veel mensen doen extreem hun best om de mooiste foto’s die ook prachtig bij elkaar passen te maken. Er zijn dan ook prachtige accounts op te vinden! Vandaag wil ik mijn favoriete accounts met jullie delen!

Readsleepfangirl

Dit account staat 100% op nummer een bij mij. Haar afbeeldingen zijn altijd perfect! Ze zijn kleurrijk – waar ik van houd. Niet té gestyleerd, maar wel zichtbaar bewust over nagedacht. Fiderly staat daarnaast ook vaak op de foto’s die ze maakt. Ze is zeg maar heel arty, en ik houd van arty personen. Ook is ze een representor voor Fairyloot, The melting library en Eviebookish. Alle drie zijn dit bedrijven/artiesten die ik geweldig vind. Volgens mij heeft Fiderly me hierin ook aangestoken. Daarnaast maakt ze ook vaak stories op Insta met unboxings. Daarin komt haar hartelijke persoonlijkheid altijd heel goed naar voren. Het zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar haar feeds kijk.

Fictiontea

Deze Schotse dame waardeer ik voornamelijk om haar Stories. Ze heeft altijd de meest amazing unboxings en vorige week deelde ze bijvoorbeeld nog opnames van een schots optreden waar ze was. Echt amazing. Daarnaast heeft ze een heel klein verlegen Schots accent! Lauren heeft echt een ontzettend leuk account en ik bekijk haar feeds echt dagelijks!

Thefictionfeary

Magische foto’s: ja dan heb je me te pakken. De Noorse Carina weet magie op beeld vast te leggen. Ze is niet erg actief helaas, maar als er dan eens een foto van haar weer kom, dan zit ik altijd even te staren. Ze maakt zulke mooie kleurencomposities. Daarnaast gebruikt ze veel veren, which I love.

Wat zijn jouw favoriete internationale bookstagrams? En waarom? Vertel het me in een reactie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *