FmF GoT HodorMijn Game of Thrones needs zijn nog lang niet over, dus ik kijk echt fanatiek YouTube filmpjes. Het is iets van de laatste tijd. Misschien omdat ik iets meer tijd te verspillen heb omdat ik thuis aan mijn thesis moet werken (nu ook, oeps :/). In elk geval kan ik er heel erg van genieten en merk ik ook dat ik veel van de laatste seizoenen ben vergeten. Er is immers ook zoveel beeldmateriaal! Daarom is het ook wel heel erg leuk om compilaties van afleveringen te zien die dan over een bepaald persoon gaan. In deze aflevering van Filling my Fanthirst staat Hodor centraal.

Spoilers ahead!

Ja dit seizoen was weer lekker wreed met het afslachten van personages. Misschien wel een van de meest trieste doden is Hodor. Vooral ook omdat we juist tijdens de aflevering waarin dit gebeurt te horen krijgen waarom hij is zoals hij is. Ik denk dat iedereen Hodor daardoor nog bewonderenswaardiger vond. Waar mensen hem misschien eerst zagen als hulpje en grappig omdat hij maar een ding zei, hadden we kunnen zien aankomen dat de reden waarom dit zo is niet zo leuk zou gaan zijn. Martin laat ons geschokt achter. Dit filmpje geeft een mooie recap van hem over de verschillende seizoenen heen en laat zien wat voor mooie betrouwbare factor hij was in Game of Thrones.

 

Mocht je nou niet genoeg kunnen krijgen van Game of Thrones? Afgelopen weekend werd een interview met een deel van de cast op ComicCon op YouTube gezet. Hierbij deel 1 daarvan.

Hoe reageerde jij op de dood van Hodor? Kun jij nu ook de zin ‘Hold the door’ niet meer aanhoren zonder in huilen uit te barsten? Tell me in the comments!

Eén reactie:

  1. Ja hoor, ik werd gewoon al triest wanneer ik de dagen nadien één van de vele ‘grapjes’ of screenshots op facebook tegenkwam. Meestal geraak ik vooral ontroerd tijdens het lezen maar af en toe hebben films of series ook zo’n scène waarvan ik dagenlang niet goed ben. (Yep, ik heb de boeken van George R.R.Martin niet gelezen maar wel de serie gezien. Heel stout van me)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *