fmf-moana2

Heb je even de tijd? Oké meet mijn nieuwe Disney obsessie: Moana. Moana is de nieuwste Disney prinses en haar film verschijnt eind november in de bioscoop! Disney speelde met deze prinses in op de vraag om wat gevarieerdere prinsessen te hebben. Moana is een Hawaiaanse en haar stem wordt dan ook ingesproken door een Hawaiaans meisje. Best wel tof! Ondertussen zijn er diverse trailers verschenen en ik word er al heel enthousiast van! Volg jij Moana ook op de voet? Zo niet, dan hierbij een korte introductie!

Trailer 1

Dit filmpje is het allereerste wat we van Moana te zien kregen na de schetsen. Hij focust zich vooral op Maui, de demigod wiens hulp Moana moet inroepen omdat… ja omdat wat? Ik ben er nog niet precies achter. In elk geval Maui wordt ingesproken door Dwayne Johnson die je waarschijnlijk wel kent als The Rock. Ook leuk is het interview met de voice-actor van Moana Auli’i.

Trailer 2

Het tweede filmpje dan waarmee we werden gezegend is een beetje een teaser trailer. And you have to love it. Oké je zag het al een klein beetje in de eerste trailer, maar kijk! Moana kan watersturen. Freaking hell yes, you go! Oké dit maakt Moana de tweede Disney prinses met magische krachten. Nummer 1 is natuurlijk Elsa. Ik ben hier zooooo mega benieuwd naar. En ze is adoring.

Trailer 3

En freaking hier zaten we op te wachten. Een trailer over Moana zelf met mysterie en actie en tofheid en AAAAAAAAAAAAAH. Yes let me be. Oké ultragaaf is dat lavamonster. Maakt de film lekker serieus. Ook die intro ‘In the beginning there was only ocean…’ YES triggers. En dan ‘Light the torch.’ TRIGGERS. Vreemd feit nog. Ik denk dat de naam van Moana in het Nederlands veranderd wordt naar Vaiana. Die naam kwam namelijk via de Nederlandse Disney facebook binnen.. even afwachten dus. Mocht je nou mega enthousiast zijn en een kwartier de tijd over hebben.. kijk dan ook deze Moana trailer breakdown video. Zo zie je opeens veel meer details van de trailer.

Trailer 3 breakdown

Oke dat was het dan. Ben jij al enthousiast? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *