fmf-sherlock-s4-2Kijk jij Sherlock? Ik mag het hopen! Het is namelijk echt de meest geniale serie ever, met veel sarcasme,  mysterie en ontzettend goede acteurs. Deze serie met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch bestaat ondertussen uit drie seizoenen van elk drie afleveringen van anderhalf uur. In feite zijn het dus drie films per seizoen! Ook is er een Kerst special uitgekomen, waar ik heel erg fan van ben. Gebaseerd op de originele verhalen van Sherlock Holmes is Sherlock een eigentijdse versie van de detective met al zijn nukkigheden. Sherlock heeft echt mijn hart veroverd de afgelopen jaren en ik heb dus ook zwaar moeten janken dat het zo lang duurt voordat seizoen vier eens gaat verschijnen. Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen ik de teaser trailers van het volgende seizoen tegenkwam.. Ja jongens.. er is al een teaser trailer! Dus daarom een Filling my Fanthirst over Sherlock!

Teaser Trailer

My brother is a murderer

Oke dit is fanmade.. ja ik ben ook teleurgesteld. De maker heeft drie van deze trailers en elk zijn ze zoooo goed. Ga ze zeker kijken, maar wees niet te blij want anders ga je net zo hard huilen als ik omdat het niet echt is.

Hillywood

Misschien heb je al eens van de Hillywood meiden gehoord. Ze maken regelmatig zelf parodieën op bekende series en films. Zo deden ze Twilight en Supernatural. Nu kwamen ze met een Sherlock parody en hij is goed… zeer goed. Dus geniet ervan.

Ik kan niet wachten totdat Sherlock seizoen 4 begint. Jammer genoeg weten we nog niks meer dan dat het ergens in 2017 wordt uitgezonden. Dus nog even veel geduld uitoefenen helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *