Filling my fanthirst

Yes een nieuw item voor op bookstruck! Ik heb een verslaving aan YouTube-filmpjes kijken. Voornamelijk over series die ik volg. Ik kijk dan allemaal interviews en aanvullende informatie gewoon omdat mijn dorst naar informatie maar niet stopt! Ik ga jullie helpen om ook jullie Fanthirst te stillen door verschillende toffe filmpjes en websites voorbij te laten komen, die je echt moet bekijken als fan zijnde.

De allereerste Filling was nodig over Game of Thrones. Ik kijk al jaren de serie en heb alle boeken al jaren uit. Het is één van mijn favoriete series die ik compleet heb staan in de boekenkast. Het afgelopen seizoen was natuurlijk thrilling, dus het eerste filmpje is een fanmade compilatie over de Starks. De afgelopen seizoenen zijn alle individuele Starks zo gegroeid en ze hebben zoveel meegemaakt.. Echt mijn hart huilt dagelijks om wat zij hebben moeten doorstaan. Mijn favoriete Stark is Arya, maar ik vind dat elke Stark een sterke verhaallijn heeft. Dit filmpje laat zien hoe elke Stark door de seizoenen heen heeft moeten knokken en dat het tijd is voor… wraak indeed.

De dingen die ik tof vind aan dit filmpje zijn:

 • De emoties van Sansa zijn zo duidelijk in beeld gebracht. Iedereen kent haar nog wel als het bange vogeltje en zij is zo gegroeid. Thumbs up!
 • De vergelijking die gemaakt wordt tussen Robb en Jon als King of the North. Het is onmogelijk om je feelings over Robb en zijn dood niet geheel opnieuw mee te maken.
 • De familieband tussen de verschillende Starks is heel voelbaar en het verlies dat ze daarin hebben meegemaakt. ‘I wasn’t drowning. I was home.’
 • De onschuld en warmte waarmee de Starks begonnen is toch wel heel melancholiek.
 • Het zijn kinderen. Freaking hell. Het zijn kinderen! Die zich moeten gedragen als volwassenen om te overleven.
 • En na alles wat ze meegemaakt hebben.. ja wraak is zoet. Maar zie eens hoe pijn het hen ook doet.
 • Winter is here

Ben jij ook GoT-fan? En kijk je ook alle filmpjes die je kan vinden op YouTube? Let me know! 

4 reacties:

 1. Toen seizoen 6 net was afgelopen, ben ik ook allerlei GoT filmpjes gaan kijken op YouTube, omdat ik het zo miste. Vooral de behind the scenes filmpjes vond ik onwijs interessant. (mocht je het niet al lang kennen, hier in een linkje: https://www.youtube.com/watch?v=dtY8YBft-rc). Het filmpje dat jij deelt had ik nog niet gezien, maar het is echt goed.

  • Jaaa ik heb die ook van het afgelopen seizoen gekeken. Ik heb dit de afgelopen jaren niet zozeer gehad, maar dit seizoen was ik helemaal verslaafd. En dus ook heel actief overal filmpjes aan het kijken ^^

 2. Helemaal in een deuk gelegen vanwege dit filmpje;
  https://youtu.be/XtoBFXSvD6Y

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *