Tijd voor een update in de Harry Potter-readathon waaraan ik meedoe. Zoals jullie weten ben ik super gelukkig met de tweemaal 10 punten die ik tot nu toe kreeg. Nee jammer genoeg kan ik jullie nog niet vertellen of ik nog meer punten heb weten te scoren. Er liggen namelijk nog drie contests van mij op het nakijkbureau. Contest 5 is echter een contest waarbij jullie kunnen helpen om hem te winnen! Ik schreef namelijk een fanfiction en zette hem op wattpad!

Wattpad

Voor contest 5 schreef ik een fanfiction over twee personages uit de boekenserie. Het was namelijk de opdracht om twee personages te koppelen en daar een verhaal over te schrijven. Koppels moesten uniek zijn, dus er zijn geen verhalen geschreven over dezelfde koppels. Ik koos voor Remus Lupos en Lily Evans. Deze fanfictions worden nagekeken door de jury. Maar voor de volgende contest mochten we onze verhalen op wattpad zetten en is het aan jullie om te stemmen op de inzendingen! De verhalen met de meeste stemmen krijgen de meeste punten. Dus stem, stem, stem!

Remus & Lily

Het verhaal

Naar aanleiding van een theorie die ik las op mugglenet schreef ik het verhaal van Remus en Lily. Remus en Lily kenden elkaar natuurlijk vanuit hun huizen. Ze zaten in hetzelfde jaar en hadden de lessen op Zweinstein samen. Beide waren ze ontzettend slim en leergierig: een perfecte match dus. Maar wel een match die niet lang stand houdt door het passieve karakter van Remus en het passionele karakter van Lily. In mijn fanfiction lees je hoe Remus terugkijkt op zijn vriendschap met Lily.

Stemmen

De meeste stemmen gelden en daarom dat ik dit verhaal al met jullie deel voordat ik de punten op contest 4 terug heb. Ik zou het heel erg waarderen als je op mijn verhaal zou stemmen op wattpad. Zoals jullie eerder konden lezen word ik heel erg gelukkig van het punten verdienen voor mijn huis! Je maakt me dus een blije Freya als je mee zou willen stemmen. Mijn verhaal kun je hier vinden: Remus & Lily – the love story. Andere inzendingen vind je via deze link.

Voor iedereen die het verhaal gewoon wil lezen, veel leesplezier! Laat me zeker weten wat je ervan denkt, al wil je niet stemmen! Ik ben zeer nieuwsgierig! Schrijf jij wel eens fanfictions? Laat dan zeker een link naar jouw verhalen achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *