Wat gebeurt er als je een WhatsApp-groep hebt met allemaal leesfanaten? Juist ja: die starten een boekenclub! Welkom bij de Hooked on Books leesclub. Met een groep van 13 meiden die overbleven van de Throne of Glass-readathon werd besloten om een leesclub op te richten die januari 2017 zou starten met hun eerste leesclubboek! Een online leesclub van fantasygekken die ook graag iets gezamenlijk zouden willen lezen. De komende maand duik ik dan ook in The Diabolic van S.J. Kincaid.

Wie zijn wij?

Melissa stelde ons voor op haar blog en ik denk dat dit al veel verklapt. We zijn allemaal boekenfanaten die ook een blog en/of een bookstagram bijhouden. Je kunt deze leesclub dan ook op 13 verschillende manieren volgen! Neem dus zeker even een kijkje op de verschillende blogs en bookstagrams, zodat je precies weet hoe wij elk op onze eigen manier het boek gaan lezen! Klik gewoon op de afbeelding en je komt automatisch op de goede website terecht.

 

 

Een gevarieerde groep is het zoals jullie wel kunnen lezen! Binnenkort hebben we ook een meeting waar we uitgebreid onze boekenliefde gaan bespreken onder een hapje en een drankje. Het wordt dus mega gezellig. Doordat ik meedoe aan deze leesclub zullen jullie deze maand meerdere dingen kunnen lezen over The Diabolic en de Hooked on Books-meiden. Bereid je dus maar voor!

Heb jij wel eens meegedaan aan een leesclub? Vertel me wat je daarvan vond in de reacties!

2 reacties:

  1. Jaaaa deze leesclub is zo leuk!!!! Ik kan ook niet wachten tot ons uitje!

  2. Leuk dat jullie een leesclub starten! Ik vind het organiseren van leesclubs echt heel erg leuk. Wel jammer dat de plaatjes lastig te lezen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *