pauze2


Hey guys!

Even een berichtje over waarom er deze maand soms geen blogs of later blogs verschijnen dan normaal gesproken. Ik ben eindelijk de laatste weken van mijn thesis in gegaan en dat kost veel tijd. Nu mijn Empire of Storms verslaving over is (ja ik heb hem uit ^^), moet ik er echt aan geloven en mezelf niet steeds afleiden. Dat betekent ook dat ik even niet te veel blogs moet schrijven. Daar gaat immers best wel veel denkwerk in zitten. Ook het photoshoppen kost toch weer wat tijd en dan ben ik zo een uur kwijt aan bloggen terwijl dat even in mijn thesis moet zitten. Wil je toch nog iets van me horen? Houdt dan zeker mijn Instagram in de gaten. Ik doe daar namelijk mee aan een Empire of Storms challenge en die probeer ik zo goed mogelijk vol te houden. Mijn dagelijks toegestane afleiding zeg maar. Eind september lever ik mijn thesis in, dus dan kan ik het eenjarig bestaan van mijn blog gelijk vieren met het behalen van mijn Master in Boekwetenschappen! Weten jullie meteen dat ik verstand heb van wat ik hier allemaal schrijf 😉

Tot snel lieverds!

Freya

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *