De eerste maandag van de maand roept om een terugblik op de vorige maand. Februari is met het recht de kortste maand van het jaar en laat ik daar aan wijten dat ik zo weinig heb gelezen. Het was een maand waarin ik doelen niet haalde en daarom andere doelen bedacht. Het is naar mijn idee ook eigenlijk zinloos om van A tot Z in het begin van de maand te bepalen wat je de rest van de maand gaat doen. Je weet immers niet hoe je je voelt en wat erop je pad gaat komen. Daarom hierbij een overzicht van mijn boekenavonturen in februari.

Februari recap

Mijn voornaamste doel van februari was Nevelen van Avalon lezen. Echter het boek is zo dik en intensief dat dat mij niet gelukt is. Ik ben nog steeds in het boek bezig, maar ik hoop dat ik deze week het boek dan eindelijk mag uitlezen. Het verhaal is zeer interessant, dus mocht je het willen lezen, laat het dus zeker niet liggen. Het is alleen een zeer tijdsintensief boek. Vandaar dat ik ook de nodige afleiding tussendoor nodig had. Ik was natuurlijk al begonnen aan Stars Above en dat boek las ik met gemak uit. Sommige verhalen in deze Lunar Chronicles-novel waren beter dan anderen maar ik gaf het boek 4 sterren. Voor Hebban las ik Achter het licht. Jammer genoeg eindigde het boek onbevredigend. En wanneer de nood het hoogste is en een reading slump dreigt… Ja dan grijp ik naar C.S. Pacat. Ik las het laatste deel in de Captive Prince-serie en ik stierf van geluk. Serieus wat een boek! Het is me dus niet gelukt om mee te doen met de Hooked on Books leesclub. Ook las ik Carve the mark nog niet, waar ook deze maand een leesclub van was.

Vooruitblik

Niet getreurd om de boeken die ik niet las. Soms offer je je leestijd voor het grotere doel op! En Nevelen van Avalon heeft zeker een hoger doel. In maart ga ik deze beauty dan ook eindelijk uitlezen! Ik kan jullie vertellen dat ik daarnaast Onverschrokken van Lesley Livington al las. Ten doel heb ik mij gezet om ook Endgame 3 te lezen en misschien Het verhaal van Kullervo. Allemaal recensieboeken. Voor mijn plezier hoop ik Traitor of the Throne te lezen en misschien kom ik nog wel aan iets anders toe… Dat wordt dan een wilde greep uit mijn boekenkast!

Heb jij nog boeken die ik zeker moet lezen deze maand? Laat het me weten in een reactie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *