De leuke TTT onderwerpen blijven maar langskomen! Deze week: de top 10 boeken die je overal voorbij ziet komen, maar zelf nog niet gelezen hebt. En daar ken ik er wel wat van!

  1. De Grisha reeks. Ik denk dat ik deze erg leuk ga vinden, maar ik heb de serie nog niet.Grisha
  2. De Kronieken van de Onderwereld. In fact heb ik alle boeken in mijn kast staan.. Ik ben er alleen nog niet aan toe gekomen.
  3. Percy Jackson. Mijn zusje heeft deze boeken allemaal al staan en belooft dat ik ze mag lenen. Ook nog niet aan toe gekomen helaas.
  4. Ik geef je de zon. Ja het boek komt zo vaak voorbij dat ik ondertussen wel nieuwsgierig ben. In dezelfde categorie: Waar het licht is.paper towns
  5. Alle boeken van John Green. Ik ken John Green! Ik kijk al tijden zijn CrashCourse History serie op YouTube. Via een Hebban evenement ben ik zelfs aan zijn boek Paper Towns gekomen, maar ik heb tot op heden geen woord van zijn werk gelezen.
  6. De Fixer. Deze komt de laatste tijd veel voorbij en ik ben op dit moment wel erg nieuwsgierig.
  7. De Prinses. Ja ik heb de selectie boeken gelezen en ik vond ze niet erg goed. Ja het prinsessen gedeelte is prachtig, maar qua inhoud is het vooral een discussie van ‘oh wie kies ik nou toch?’ Het plot is erg mager uitgewerkt, terwijl ik de strijd op de achtergrond juist erg interessant vond. Deel twee vond ik dan ook het leukste aan de serie. Ondertussen denk ik ook dat de serie ietwat uitgemolken is, maar ik ben toch wel benieuwd naar De Prinses ondertussen.
  8. Twilight Special Edition. Het valt wel mee hoe vaak ik deze al ben tegengekomen, maar ik noem hem voornamelijk om hem te noemen. WANT IK HEB HEM STAAN!!!!! Speciaal in België gekocht. Ben er super blij mee en hoop hem heel snel te lezen.
  9. Angelfall: deze serie komt niet zo vaak voorbij maar ik heb hem vaak in mijn handen gehad op de uitgeverij. Het lijken echt prachtige boeken, dus ik wil ze dolgraag lezen. Angelfall1
  10. Divergent en The Maze Runner. Als ik de berichten zo lees, ga ik me niet erg vermaken met de boeken van beide series.. of juist wel omdat ik vaak het tegenovergestelde van andere lezers denk over boeken. Ik heb The Maze Runner staan en hoop er binnenkort aan toe te komen. Tot die tijd geniet ik erg van de films.

Ik heb nog veel meer boeken die ik vaak voorbij zie komen, maar nog niet heb gelezen. Hier nog een snelle opsomming: Half Zwart, Smaragdgroen (deel 1,2 heb ik wel gelezen), Alice in Zombieland, Rode Koningin, Teardrop, Marionet, The unbecoming of Mara Dyer, Halo, Seeker, Koude Magie, Vrees me, De Verborgen Universiteit, Enders, Legend.

Eigenlijk wordt dit een beetje een TBR-lijst. Ik zal stoppen. Het zijn er te veel 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *