Het is bijna Vaderdag! Natuurlijk ben jij op zoek naar het perfecte (bookish)cadeau om aan hem deze zondag te geven. Maar wat is nou het perfecte cadeau voor een vader? Ik heb een top 5 samengesteld van cadeau’s die mijn vader zeker gaat waarderen en misschien dat jij er ook iets aan hebt!

1: Verborgen – Karin Slaughter

Karin Slaugther is in Nederland! Voor de echte thrillerfan kan haar nieuwste boek Verborgen dan ook niet missen in de boekenkast. Vandaag signeert ze in Heerenveen dus mijn vader haalt een handtekening. Is jouw vader ook een thrillerlezer? Zorg dan dat je nog snel even het boek te pakken krijgt en checkt waar ze nog meer signeert, zodat aankomende zaterdag jouw vader ook een persoonlijk exemplaar heeft!

Verborgen Karin Slaughter

2: Pap vertel eens

Je kent misschien het boekje wel 1000 vragen aan jezelf van Flow magazine  wel. Unieboek kwam met eenzelfde soort boekje maar dan voor je vader. Pap vertel eens en geschikter kan het niet zijn dan om voor Vaderdag te geven! Het boek is een prachtige gebonden versie en je leert er alles mee weten over je vader. Wat wil je nog meer!

3: Een muziekboek

Vaders houden van muziek. Tenminste de mijne wel! Hij kreeg al een boek over Brian Jones van mij afgelopen jaar. Je kunt dit helemaal aanpassen aan de muzieksmaak van je vader. Houdt hij van Nederlandse muziek? Misschien is dan de Standaards van Spits wel iets voor hem. Zoek op bol.com gewoon even naar muziek biografieën en wedden dat je slaagt!

4: De doodsvogel

Is jouw vader een thriller lezer en heeft hij nou echt een goede thriller nodig voor Vaderdag? Koop dan De Doodsvogel (of Ik reis alleen). Mijn moeder vertelde al dat ze helemaal fan is van Bjørk en mij garantie krijg je dat als zij iets goed vind dat je vader het dan zeker goed gaat vinden! Morgen lees je haar recensie in een nieuw interview op bookstruck.nl!

5: Harry Potter and the Cursed Child

Is jouw vader ook altijd een Harry Potter-fan geweest? Dan kun je hem alvast het boek met het toneelscript van de voorstelling Harry Potter and the Cursed Child geven! Als extraatje neem je hem mee naar de HP-expositie in Brussel deze zomer! Zo geef je hem een volledig Harry Potter-pakket! Als je dit op een mooie bon schrijft en hem die geeft voor Vaderdag zal hij zeker heel blij zijn.

HP cursed child

Ik hoop dat ik je heb geholpen bij een cadeau! Heel veel plezier aankomende zondag en bedenk: een cadeau is leuk maar een leuke dag met je vader hebben is nog leuker!

Eén reactie:

  1. Mijn vader leest eigenlijk niet echt, maar deze boeken lijken mijzelf iig erg leuk ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *