Vandaag ben ik jarig! Dat is een reden voor een winactie! Speciaal voor mijn volgers stelde ik een pakketje samen. Leuk toeval wil: ik kocht voor deze winactie The Isle of the Lost en toen kreeg ik van mijn Secret Santa deze kerst de vertaling Dwaaleiland cadeau! Dus ik kan het boek samen met de winnaar lezen 😉

Wat zit er in het pakket?

Win The Isle of the Lost

Twenty years ago, all the evil villains were banished from the kingdom of Auradon and made to live in virtual imprisonment on the Isle of the Lost. The island is surrounded by a magical force field that keeps the villains and their descendants safely locked up and away from the mainland. Life on the island is dark and dreary. It is a dirty, decrepit place that’s been left to rot and forgotten by the world.

But hidden in the mysterious Forbidden Fortress is a dragon’s eye: the key to true darkness and the villains’ only hope of escape. Only the cleverest, evilest, nastiest little villain can find it…who will it be?

Maleficent, Mistress of the Dark: As the self-proclaimed ruler of the isle, Maleficent has no tolerance for anything less than pure evil. She has little time for her subjects, who have still not mastered life without magic. Her only concern is getting off the Isle of the Lost.

Ha dat is intrigerend niet! Daarnaast zit er ook een stempelset en een lint met ‘selfmade’ erop voor al je knutselpraktijken! 

Wil jij dit pakket winnen? Dat kan! Deel en like het bericht op facebook, twitter of instagram met de link van deze actie erin en de tag #bookstruck (zodat ik je deelname kan terugvinden) dan maak je automatisch kans!

Deze actie loopt tot volgende week woensdag 27 januari.

De winnaar van deze actie is: Chardonay Willard! Gefeliciteerd! Als jij je contactgegevens naar info@bookstruck.nl stuurt, dan krijg je het pakket zo snel mogelijk toegezonden.

14 reacties:

 1. Gefeliciteerd! Ik loot graag mee

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 3. Tja, ik doe natuurlijk mee!

 4. Van harte gefeliciteerd! Ik heb geliked en gedeeld (FB Tamara Mara Großmaul), getweet (@paramara1982) en gepost op Instagram (paramara1982).

  Maak er een mooi feestje van!!!

 5. Gefeliciteerd! Ik loot graag mee. Actie geliked en gedeeld op facebook

 6. Gefeliciteerd! Ik loot niet mee want ik heb het boek reeds maar deel je actie graag op mijn facebookpagina Boeklovers

 7. Proficiat! Gedeeld natuurlijk 🙂

 8. Annette overvoorde

  van harte! ik doe graag mee, liked and shared.

 9. sabrina wannet

  nogmaals super gefeliciteerd volg je blog super graag heb het gedeeld p twitter en op facebook. wauw super actie blijf hier reageren als een fangirl (normaal niet mijn ding haha)

 10. congratz!! Wat een gave winactie 😀
  Ik doe mee lol

 11. Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag ^^ Super toffe winactie trouwens! Ik heb geretweet onder de naam xMakeItPersonal 😀

 12. Van harte Gefeliciteerd nog!

 13. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee

 14. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Alleen een beetje laat. Hopelijk heb je een fijne dag gehad!
  Ik heb gedeeld op twitter (@TurtleBookwurm) en op FB (eigen naam), maar weet niet of het goed is gegaan met de tag #bookstruck. Hoop het wel, want zou heel graag kans maken op dit pakket en ook leuk om samen te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *