Afgelopen zondag had ik een high tea met Julie Kagawa en daar kreeg ik een goodybag die ik aan jullie verloot! In de goodybag zit: Een HarperCollins linnentas! Boekendrop! Het boek De IJzerlegendes! Het t-shirt van de Talon-saga met op de achterkant groot de tekst Rebel! Een armbandje van de Talon-saga!Julie Kagawa pakket

Wat moet je doen om te winnen? Like en share het facebook bericht van deze actie en geef in een reactie op facebook of hieronder aan waarom jij kans wilt maken op dit pakket!

Om meer kans te maken doe je het volgende
Volg me op Twitter (+1)
Volg me op Instagram (+1)
Stuur me een Snapchat – bookstruck – (+2)

Meedoen kan tot 21 november 2015. Heel veel succes bij de actie!

Ondertussen is de winnaar bekend gemaakt op facebook.

17 reacties:

 1. Superlief dat je het verloot! En natuurlijk wil ik heel graag winnen! Waarom, omdat ik de ijzerlegendes nog moet en heel graag wil, drop superlekker vind en dat t-shirt en armbandje helemaal geweldig vind! 😀

 2. Oehh wat een superleuke actie! Ik heb de serie nog niet compleet en dit is daarom dan een geweldig pakket. Met dat shirt ook I love it!!
  Heb je bericht gedeeld op fb, volg je op instagram (@jennysbooksandstuff) en twitter (@jenny_buijs)

  En nu maar heel hard duimen!

 3. Ik volg je op Instagram Twitter en Facebook! Ik zou graag willen winnen omdat Julie geweldig is en haar boeken ook epic zijn! Ik heb ze allemaal gelezen en toen ik erachter kwam dat ik haar niet kon meeten door mijn examens was ik heart broken. Ik wil dit echt super graag! Het is echt een super toffe boek!

 4. ooh ik zou heel graag winnen omdat de verloting net op mijn verjaardag valt en ik dit weekend normaal de workshop Draken Knutselen + signeersessie bij Julie Kagawa mocht bijwonen in Antwerpen maar ik op het laatste moment niet kon gaan 🙁 dit zou een mooie troost zijn en een geweldig verjaardagscadeau! 🙂

 5. Omg! Julie kagawa is echt geweldig! Eerlijk gezegt ben verslaafd aan de iron fey serie!!! :O

 6. Jyoti Baldew

  Wat een leuke actie! Ik heb haar ook ontmoet in Donner! Ze is echt een geweldig persoon! Ik wil graag winnen, omdat ik dat shirt zoooo gaaf vind! Ijzerlegendes heb ik ook nog niet, dus die kan ik mooi toevoegen aan mijn collectie ^^ +geliked en gedeeld op facebook

 7. Hoi!!
  Wat super gaaf Freya 😀
  Ik volg je overal en heb alles gedaan behalve de snapchat want dat heb ik niet :p

  groetjes Marielle

 8. Ik heb nog geen enkel boek van haar gelezen eerlijk gezegd. Iedereen is zo lovend over haar. Ik wou op de boekenbeurs enkele boeken meenemen, maar de file voor een handtekening was me net iets te lang. 😀

  • Weekendje Londen gehad en de Iron Fey serie stond er in speciale editie (deel 1 + 2 en deel 3 + 4) en kon er niet aan weerstaan… Ben er in begonnen en voor ik het besefte bleef ik bladeren. Super geschreven! Nu wil ik stiekem meer 😀

 9. Wauw, wat een geweldige actie! Ik volg je op Twitter instagram en Facebook en ik heb je een snap gestuurd!
  Ik zou super graag willen winnen omdat ik Julie niet kon ontmoeten tijdens de signeer sessies, want ik wilde met de trein gaan maar dat zou bijna 2 uur duren en had toetsweek dus ik moest naar school :'( Ik zou het dus super vinden als ik deze AMAZING goodiebag won want haar boeken zijn echt geweldig! 😀

 10. woeiiii wat een onwijs toffe goodiebag, ik waag graag een kansje!
  Ik ben fan van Julie Kagawa en in de tas zitten allemaal spulletjes die ik erg leuk vind. En lezen vind ik heerlijk.
  Ik like op facebook en volg op twitter.
  duim duim duim duim duim en groetjes van Riekie

 11. patricia taalman

  Ik vind haar een van de beste schrijfsters. Heb de serie gelezen helaas dit boek nog niet.
  Doe hefl erg graag mee met deze leuke aktie.

 12. Sabrina Wannet

  Wauw wat een geweldige actie, heb facebook en twitter ook gedaan 😀
  helaas geen instagram of snapchat. maar wat een super actie Talon is echt het einde
  I absolutly love the series!
  Ik maak super graag een kansje en ga nu keihard duimen en super hard hopen.

 13. Yessss. dat is pas een leuke actie, ik heb nog lang niet alles van haar gelezen maar wel bijna alle Ijzerlegendes..
  Dit zou super leuk zijn.

  ik heb je toegevoegd op instagram en twitter (@poeltje15) en het bericht op FB geliked en gedeeld met openbaar. ‘
  Snapshat heb ik niet

 14. Ik ben redelijk nieuw in het YA land en dit lijkt me een fantastisch boek! Helaas is het niet haalbaar voor mij om altijd boeken te kunnen aanschaffen,maar deze staat wel opmijn verlanglijstje

  Ps. bericht geliked op fb

 15. Mireille Muls

  heel leuk! heb nog geen boeken van haar, maar wil ze wel graag, staan op mijn verlanglijstje voor kerst, like op FB

 16. Super gaaf! Julie Kagawa leest heerlijk weg en dit boek heb ik nog niet dus zou het graag winnen. Mooi pakket overigens daar kun je mij wel blij mee maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *