Een winactie! Yes daar zijn we weer! Deze week kunnen jullie een boekenlegger pakket winnen! Graag deel ik mijn liefde voor boeken en boekenleggers met jullie. Vandaar dat jullie deze week kans maken op een boekenleggerpakket die je zelf samenstelt. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder.

Wat kun je winnen?

Hieronder vind je de afbeelding van het pakket. Er zijn 14 boekenleggers/boekenkaarten weg te geven. Elke prijswinnaar ontvangt dus 7 kaarten/boekenleggers die worden verdeeld onder de twee pakketten. Jij hebt invloed over wat er in jouw te winnen pakket komt! De keuze bestaat uit:

 • Boekenlegger Ik notes to my future self
 • Boekenlegger In de ban van de wolf
 • Kaart De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine x2
 • Kaart De afstand tussen jou en mij
 • Kaart De hemel begint bij je voeten 
 • Kaart Gebroken
 • Boekenlegger Dromen
 • Boekenlegger Het onmogelijke leven
 • Boekenlegger ‘A good book has no ending’
 • Kaart Het tweede boek van Tess
 • Kaart Ik ben bij je
 • Kaart De zaterdag van het onweer
 • Boekenlegger De hemel begint bij je voeten

Wat moet je hiervoor doen?

Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke boekenlegger/kaart je absoluut in je pakket wilt als je wint. Mocht je winnen dan krijg je deze zeker! Daarnaast heb je twee keuzes:

Volg Bookstruck op facebook en like&deel het betreffende winactie bericht

of

Volg Bookstruck op Instagram en regram het betreffende winactie bericht (vergeet mij daarbij niet te taggen!)

Er wordt een winnaar getrokken uit de facebook-delers en uit de Instagram-regrammers! Pakket 1 gaat dus naar een facbook-deler en pakket 2 naar een Instragram-regrammer. In beide pakketten zit op zijn minst 1 boekenlegger/kaart naar jouw keuze.

Ik word heel enthousiast van deze actie en ik hoop jullie ook! Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend. Heel veel succes <3

Winnaars

Het is een week later dus hierbij de winnaars. Aangezien er maar 1 Instagram-regrammer was wint Nakita automatisch 1 van de pakketten! Gefeliciteerd!

Het tweede pakket verloot ik uiteindelijk onder de 7 mensen van wie ik kan zien dat die het bericht hebben gedeeld op facebook. En daaruit kwam de naam:

Winnaar

Gefeliciteerd Evelien en Nakita! Als jullie je adres mailen naar info@bookstruck.nl dan komt het pakket dit weekend naar jullie toe!

Boekenlegger actie

18 reacties:

 1. Ik zou heel graag de boekenlegger A good book has no ending willen winnen, deze quote is zo waar en zo mooi weergegeven! De personages leven verder zonder ons, dus kunnen wij heerlijk verder dromen over hoe hun leven verder gaat.

 2. Ik zou graag die van mevrouw Peregrine willen! Ik vond de boeken echt zoooo leuk! Ik zou er graag vaker aan willen denken door middel van boekenleggers…

 3. Wil graag het kaartje van blossom voor jou het Het geloof ik 🙂

 4. Gerda steveninck

  Graag, verras me.

 5. Ik loot graag mee. Ik zou graag de boekenlegger Ik ben bij je in het pakket zien

 6. Ik zou graag die van dromen willen. Ik vond dat boek zo mooi om te lezen

 7. Yasmine Dero

  Ik doe graag met met deze leuke winactie! Ik wil graag de bladwijzer ik, notes to my future self winnen 🙂

 8. Ik zou het liefst de boekenlegger “in de ban van de wolf” willen. Ik ben gek op wolven, vind ze echt prachtige beesten!

 9. Ik heb een ernstig tekort aan boekenleggers (Ik gebruik werkelijk alles om tussen mijn boeken te proppen) en ik vind deze boekenleggers zo tof ♥ ___ ♥

 10. Mijn voorkeur gaat uit naar ”A good book has no ending”, omdat ik een groot liefhebber ben van quotes, maar ook omdat dit citaat waar is. Zodra je een goed boek uit hebt gelezen, blijft het je bij.
  Eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk, en fleurig om tussen de bladwijzers te steken van alle boeken die ik mee wil nemen op vakantie. (en dat zijn er wel een aantal) 😉

 11. mijn voorkeur gaat naar ” a good book has no ending”. dat is ook in het leven, elk verhaal heeft geen super einde, net hetzelfde als in een verhaal als er iemand sterft.

  ik ben zo zot van boekenleggers als ik een boekenwinkel ben, steeds een paar meeneemt omdat ik ze makkelijke in boeken laat steken

 12. Ik doe graag mee. Graag wil ik zeker de boekenlegger ‘a good book has no ending’

 13. Ik doe graag mee. Had graag de legger van a good book has no ending.

 14. Omdat ik nog bijna geen boekenleggers heb (alleen die van de selectie) en héél graag mijn eigen verzameling wil beginnen!

 15. ik hou van lezen en boekenlegges met een goede spreuk erop, dus doe ik graag mee want er zijn 2 dingen die je niet genoeg kan hebben

 16. Joepieee ik stuur een mailtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *